Serves: 8, as a side dish
2 cups red lentils
1 tsp. green masala
1 tsp. fresh garlic, pressed
1/2 tsp. salt
1 tsp. tumeric powder
8-10 curry leaves
3 tbsp. vegetable oil or ghee
1 medium onion, chopped
1 1/2 tsp. mustard seeds
2 tbsp. fresh coriander leaves, to ganish
1 tsp. green masala
1 tsp. fresh garlic, pressed
1/2 tsp. salt
1 tsp. tumeric powder
8-10 curry leaves
3 tbsp. vegetable oil or ghee
1 medium onion, chopped
1 1/2 tsp. mustard seeds
2 tbsp. fresh coriander leaves, to ganish
Directions
- Wash lentils and add to a pot filled with 4 cups of boiling water.
- Add curry leaves, garlic and green masala, and stir.
- Cover the pot and simmer for 20 minutes, until the daal resembles a thick soup.
- Remove from heat, add salt and tumeric and stir.
- Heat oil in another large pot. Add mustard seeds and onion, and allow to brown. Then add the cooked lentil mixture and stir. Cover and simmer for 10 minutes.
- Garnish with coriander leaves and serve over rice or with naan or roti.
Recipe from Vivi.
Nghèo kiến thức, nghèo cảm xúc, nghèo nhiệt huyết, nghèo tình bạn nhí nhố...
ReplyDeletePs:Stt để dụ dỗ các đồng bọn đi chơi
dịch vụ kế toán tại hải dương
học kế toán thực tế tại tp hcm
học kế toán tổng hợp thực tế tại bắc ninh
Phòng xinh tại 109 Quan Nhân (Gần Royal City, đường Láng) thích hợp cho sinh viên, hộ gia đình và người đi làm ở từ 1 - 2 người chỉ còn duy nh